İSTANBUL / ESENLER - Fidan Demircioğlu Ortaokulu

Erol SELANİKLİ - Okul Müdürü

1973 yılında Bakırköy´de dünyaya geldi. İlkokulu Atışalanı İlkokulu´nda tamamladıktan sonra ortaokul ve lise eğitimini Özel Kültür Lisesi´nde tamamladı. 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Erol SELANİKLİ, Üniversiteden mezun olduktan sonra Esenler Fidan Demircioğlu Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı ve daha sonra yine okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atandı. Fidan Demircioğlu Ortaokulun´daki idarecilik hayatından sonra  2015 yılında Yunus Emre Ortaokulu´na Müdür olarak  atanan Erol SELANİKLİ 2019 yılında öğretmenlik hayatına başladığı okula geri dönerek Fidan Demircioğlu Ortaokulu´na müdür olarak tayin oldu ve halen okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.